VITAMIN K2-D3
Välj betalningssätt:

Vitamin K2-D3 - endast 149 för 30 dager
Abonnemanget är utan bindningstid och kan sägas upp senast 10 dagar före nästa leverans. Ordinarie pris är 299 kr. Porto och exp. avgift på 39 kr tillkommer på varje försändelse.

Framtida försändelser skickas var 12:e vecka med 20% rabatt.
Du betalar endast 239, kr per månad. Totalpris för 3 st (12 veckors förbrukning) inkl. porto är 718 kr.

Vad är skillnaden mellan K1 och K2?

Vitamin K1 (phyllokinon) produceras av växter och alger. Det finns i gröna grönsaker, och särskilt lövgrönsaker.

Vitamin K2 (Menakinon) produceras av olika bakterier och finns i fermenterade ostar, vissa mejeriprodukter och fermenterade livsmedel. Skålen som innehåller mest vitamin K2 är den japanska skålen Natto, medan den största källan till K2 i svensk kost är de gamla osten. Det kan vara utmanande att få tillräckligt med vitamin K2 i vår västerländska kost, så daglig tillskott kommer att vara en bra utgångspunkt för ett hälsosammare vardag.

Särdrag

Vitamin K1 är viktigt för blodkoagulering, och det kan förbättra benhälsan.

K2 vitamin är också inblandad i blodets koagulering och kan ge bra för benhälsa, men det har också en viktig roll i utvecklingen av god hjärthälsa. K2 aktiverar två viktiga proteiner i kroppen: - Osteokalcin som förbättrar benhälsan genom att öka kalciumtillförseln till skelettet - MGP (Matrix glasprotein) som hjälper till att minska kalcium i artärerna, vilket ger oss renare och mer elastiska blodkärl samt bättre hjärthälsa.