SKINGAIN
Välj betalningssätt:

Abonnemanget är utan bindningstid och kan sägas upp senast 10 dagar före nästa leverans. Ordinarie pris är 379 kr. Porto och exp. avgift på 39 kr tillkommer på varje försändelse.

Framtida försändelser skickas var 12:e vecka med 20% rabatt.
Du betalar endast 303 kr per burk.
Totalpris för 3 st (12 veckors förbrukning) inkl. porto är 948 kr.
SKINGAIN Skincare är ett kosttillskott med kollagen, vitaminer, mineraler och protein. Den innehåller en dokumenterad och unik kombination av kollagen av typ 1 och typ 2.


Kollagen är huvudproteinet i bindväv och kan stå för cirka 30% av kroppens totala proteinvikt och upp till 75% av hudens protein. Redan vid 25 års ålder minskar kroppens förmåga att bilda kollagen. Nedbrytning av kollagen vid åldring leder till rynkor.


SKINGAIN Skincare innehåller även C-vitamin som bidrar till normal kollagenbildning i kroppen. Vitaminer A, B2, C och biotin, liksom mineralerna zink och koppar, hjälper till att upprätthålla en normal hud.


Vacker hud har alltid varit en symbol för ungdom, liv och makt. Med ålder förlorar huden sin naturliga elasticitet och fukt. Resultatet är fina linjer, rynkor och skalor. Rynkornas rynkor har pågått länge, både i form av krämer, plastikkirurgi, laser och liknande.


Det finns i huvudsak två mekanismer bakom huden åldrande. En är yttre påverkan som UV-strålning. Den andra är biologisk åldrande. När vi blir äldre, förlorar huden sin biologiska förmåga att producera tillräckligt med kollagen och elastin, som håller huden spänd och elastisk. Samtidigt ökar bionedbrytningen av bindväv. Som ett resultat blir huden tunnare och mjukare, blodkärlen blir trassliga och huden blir blekare och dyster. SKINGAIN kan också ha en positiv effekt på leder och muskelvärk.


SKINGAIN är ett nytt och naturligt sätt att motverka hudens åldrande. Du får synliga resultat efter 4-6 veckor!