OXYtarm

84 % av Hälsopanelens testdeltagare skulle rekommendera Oxytarm till en vän!
Välj betalningssätt:

Abonnemanget är utan bindningstid och kan sägas upp senast 10 dagar före nästa leverans. Ordinarie pris är 235 kr. Porto och exp. avgift på 39 kr tillkommer på varje försändelse.

Framtida försändelser skickas var 12:e vecka med 20% rabatt.
Du betalar endast 271 kr per burk.
Totalpris för 3 st (12 veckors förbrukning) inkl. porto är 852 kr.

Oxytarm är ett kosttillskott som bidrar till en naturlig tarmtömning och kan användas både i förebyggande syfte och som en kur när tarmen behöver tömmas.

Underlättar upptaget av vitaminer och mineraler

Ett välfungerande mag- och tarmsystem är A och O för välbefinnandet och för kroppens förmåga att tillgodogöra sig vitaminer, mineraler och andra näringsämnen.

Vanligt med magbesvär

Magbesvär i form av trög, lös eller oregelbunden mage är mycket vanliga och kan förorsaka stort obehag för dem som drabbas. Vanliga orsaker till störningar i tarmfunktionen är livsstilsrelaterade med fiberfattig, sockerrik och/eller fettrik kost samt för lite motion. Andra bidragande orsaker kan vara oregelbundna toalettvanor, stress och/eller medicinering.

OXYTARM
84 % av Hälsopanelens testdeltagare skulle rekommendera Oxytarm till en vän!

Oxytarm är ett kosttillskott för dig som lider av återkommande besvär med din mage. Oxytarm bidrar till en naturlig tarmtömning och kan användas både i förebyggande syfte och som en kur när tarmen behöver tömmas.

En välfungerande tarm underlättar upptaget av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen.

Så Här utfördes testet

I kampanjen för Oxytarm valdes 200 deltagare ut för att få testa och utvärdera Oxytarm kosttillskott under 30 dagar. Av dessa var det 139 stycken som svarade på utvärderingsenkäten.

Stort engagemang och nöjda deltagare blev resumén för Oxytarm. Att toalettbesöken blev mer regelbundna och att magbesvären blev lindrigare är två av anledningarna till att hela 84 % av deltagarna kan tänka sig att rekommendera Oxytarm till en vän!

SÅ TYCKTE DELTAGARNA

”Jag har en oerhört trög mage! Den har förbättrats avsevärt och jag har fått regelbundenhet i mitt liv. Kommer ALDRIG sluta äta dessa!”

”Jag har ju ganska mycket besvär från tarmen, men jag tycker att Oxytarm har fungerat ganska bra ändå, inga superstora förbättringar, men något bättre har det blivit. Jag kommer att fortsätta använda produkten.”

”Känner mig mycket nöjd med Oxytarm! Magen känns mycket bättre nu och fungerar som den förväntas! Kan rekommendera denna produkt till andra med lindriga förstoppningar!!”


Fick mer regelbundna toalettbesök
76%
Fick lindrigare magbesvär
72%
Fick förbättrad allmäntillstånd
64%
Bra eller mycket bra effekt
79%
Kan tänka sig fortsätta använda
84%
Rekommenderar till en vän
84%
Kan tänka sig använda igen
69%

Innehåller magnesium, C-vitamin och flavonoider

Oxytarm är ett kosttillskott som innehåller en kombination av magnesiumhydroxid, C-vitamin och ett komplex av citrusbioflavonoider. Magnesiums vattenbindande egenskaper gör att tarminnehållet får större volym och blir mjukare, tarmperistaltiken förbättras och underlättar tarmtömning. Magnesium är även viktigt för normal ämnesomsättning och har en muskelavslappnande effekt. Detta gäller både skelettmuskulatur, mag- och tarmkanal, kärlväggar och hjärtmuskulatur. Såväl magnesium som C-vitamin bidrar till minskad trötthet och utmattning och normal energiomsättning. Flavonoider har viktiga reglerande och cellskyddande antioxidativa funktioner i kroppens vävnader samt stärker C-vitaminets viktiga antioxidativa effekter.

Dosering och användning

2 tabletter morgon och kväll i 1 vecka, eventuellt 4 tabletter på kvällen. Därefter anpassas antalet tabletter efter behov, vanligen 2 tabletter dagligen. Kan användas under längre tid.

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Bör inte användas av barn, gravida och ammande.

OXYTARM_INGREDIENSER.jpg oxytarm_ingrdienser_svensk.jpg