FLEXIN

Flexin ger snabb verkan på

  • Ledbrosk
  • Benstruktur
  • Hud
  • Minskar ledvärk
Välj betalningssätt:

FLEXIN - første forsendelse 50% - kun kr 199 för 30 dager
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending ved å kontakte kundeservice. Siste frist dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Den inneholder 3 bokser = 12 ukers bruk.
Totalpris per forsendelse inkl porto er kr 996,5 (Dette tilsvarer kun kr 319,- pr boks/mnd).
Deretter mottar du videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.

FLEXIN - innhold

FLEXIN är ett kosttillskott speciellt utvecklat för leder och muskler och innehåller :

Kollagen II är ett protein som underhåller bindevävet i ledbrosk.

Vitamin C bidrar till bättre absorption av kollagen i brosket.

Zink (spårämne) bidrar till att upprätthålla normala ben.

Mangan (spårämne) är viktig för samordning av muskelgrupper och muskelreflexer.

Koppar (spårämne) bidrar til å upprätthålla normala ben.

Molybden (spårämne) bidrar til normal svovel omsättning som är viktig för optimal ledfunktion.

Vitamin D är viktig för benstruktur, den bidrar till normal absorption av kalcium och fosfor, samt för att upprätthålla normala kalciumnivåer i blodet.

FLEXIN - bruk och information

Produkten är dokumenterad effektiv ensam, men kan användas tillsamans med andra ledprodukt för synergiska effekter, men som alltid börde man rådfråga läkaren innan man börjar egenvård. FLEXIN är bra för alla som vill behålla en aktiv livsstil och som vill ha en produkt som de kan lita på. FLEXIN innehåller spårämner och inte orsakar allergier. De aktiva ingredienserna är miljövänliga och skadar inte marin ekosystem.

Rekommenderad dagsdos är 4 kapslar på 500mg.

Ingredienser:
Collagen II, Boswellia serrata, tabletthjälpämnen (mikrokristallin cellulosa, trikalciumdifosfat , magnesiumsalter av fettsyror, hudroksypropylmetylcellulose), L-askorbinsyra, zinkcitrat, kopparsulfat, manganglukonat, natriummolybdat, kolekalciferol

Varför använda FLEXIN?

FLEXIN förhindrar nedbrytningen av brosk samtidigt som den stöttar uppbyggningen. Detta gör produkten unik! Flexin har ett högt innehåll av kollagen II som innebär att det tillför ledbrosken naturlig kollagen.

Bli av med ledproblem!

Ledbesvär generellt är det största hälsoproblemet I norge artros är bland dom vanligaste orsakerna till allvarliga smärtor och handikapp.mer än hälften av den vuxna befolkningen visar tecken på sjukdomen.

Ledernas funktion beror helt på brosken som finns mellan varje led och som ska se till att allt funkar som det ska. Det fungerar dels som en stötdämpare, och hjälper också till att göra dina rörelser smidigt och mjukt. FLEXIN innehåller kollagen II och andra naturliga kroppskända ämnen som bygger brosk och hindrar vidare nedbrytning. Kombinerat extrakt från boswellia serrata. För att brosken ska fungera som normalt är den I behov av kollagen detta är en viktig byggsten I brosk mellan lederna cirka 70%.

Dokumenterad effekt mot osteoartrot

FLEXIN innehåller två huvudingriedienser:

ChondrActive - en dokumenterad standartiserad och pantenterat ingriediens bestående av en unik blandning av Kollagen II.

Ekstrakt från Boswellia Serrata (indisk salaitre) som är verkande vid ledbesvär.

Randomized, dubbelblind och placebokontrollerade studier samt utvärderingar visar att verkningsämnena i FLEXIN bidrar till en betydlig bättring av mobilitet (womac evaluering).

Ref: http://www.diana-food.com

Colostrum
Flexin

Slitasjegikt!

Det börjar med att brosket i lederna börjar att bli tunt och ojämnt. Till slut så försvinner det helt. Samtidigt tjocknar ledkapseln och bildar mer ledvätska. Vilket gör handleden tjockare. Artros kan påverka alla leder i kroppen. Mest utsatta är lederna i ryggraden, händer och fötter. Höfterna och knälederna är mest utsatta än andra leder i kroppen. Mest utsatta är lederna i ryggraden, händer och fötter.

Artros är ettdegenerativ tillstånd som innebär att ledfunktionen sviktar. Besvären kommer oftast i hand höft eller knät. Tillståndet är vanligast hos kvinnor och prevelansen ökar med åldern.