BAMBUSTRUMPOR

Bambustrumpor - prova två par gratis*
Välj betalningssätt:

* Abonnemanget är utan bindningstid och kan sägas upp senast 10 dagar före nästa leverans. Ordinarie pris är 75 kr / par. Porto och exp. avgift på 39 kr tillkommer på varje försändelse.

Framtida försändelser skickas var 16:e vecka med 20% rabatt.
Du betalar endast 59 kr per par. Totalpris för 4 par inkl. porto är 275 kr.

Unika fördelar med bambu textiler

Bambu är ett nytt unikt supermaterial som kan användas i många typer av kläder. Många av bambuns unika egenskaper är särskilt lämpliga för strumpor.

Tvätta

Bambu ska tvättas varsamt för att behålla sina goda egenskaper. Vi rekommenderar 30 grader maskintvätt med tvättmedel för ull och silke. Använd inte sköljmedel.
Kan användas 2-3 gånger innan tvätt, lufta väl efter varje andvändning.
Bambussokker

Hållbar!

Det finns över tusen olika sorter av bambu och de växer i allt från svala bergsregioner till tropiska områden. Bambu kan användas för livsmedel, kläder och byggnadsmaterial. Bambu är extremt snabbväxande, det är också ett billigt och hållbart alternativ till mer traditionella material.

På vår tid, när användningen av mark är så kritisk, en snabbväxande och lättunderhållande planta som Bambu är en mycket viktig resurs.
Bambus Sokker

Miljövänligt

Bambu är en ekologisk resurs och en form av snabbväxande planta. När Bambu skärs ned, växer det upp till en ny skog inom ett år. Bambu kan faktiskt växa en meter i 24 timmar. Om bambu träd skärs ned under en period på ca 5 år, dör växten naturligt.

Nedbrytande bambu hjälper miljöen.I den moderna produktionen av bambu tyger har man utvecklat metoder för utvinning av bambufiber antingen helt utan användning av kemikalier eller sluten miljöcertifierade processer som ger 100% skydd mot giftiga avfall eller avrinning från produktionen.

Bambu är definintiv den mest miljövänliga material på marknaden idag. Med Bambu minskar frekvensen av tvätt upp till 50% och en minskning av energi och vattenförbrukning samtidigt ger detta också en stor miljövinst. (Bambu tvättas i högst 40 grader).