30 days Plus

  • Trött på att dina kläder inte passar längre?
  • Kosttilskottet som har tagit Norden med storm!
  • Över 5 miljoner sålda enheter
  • Ny och förbättrat form – 30 days Plus!
Välj betalningssätt:

Abonnemanget är utan bindningstid och kan sägas upp senast 10 dagar före nästa leverans. Ordinarie pris är 399 kr. Porto och exp. avgift på 39 kr tillkommer på varje försändelse.

Framtida försändelser skickas var 12:e vecka med 20% rabatt.
Du betalar endast 319 kr per burk.
Totalpris för 3 st (12 veckors förbrukning) inkl. porto är 996 kr.

Ny och förbättrat

Nu kommer 30 days i en ny och förbättrat form – 30 days Plus! 30 days Plus innehåller alla de samma fantastiska verksamma ingredinserna som förr, och i tillägg är det lagt till jod som bidrar til ökat forbränning och krom som bidrar till normalisering av blodsockret. Samtidig har 30 days Plus fått en ansiktslyftning rent utseendemässig.

Krom: Krom hjälper insulinet att forbränna fett, gör om protein till muskelmassa och socker om till energi. Krom kontrollerar också blodsockret och bidrar till och dämpa sötsuget. Krom er viktig for normal omsätning av kolesterol, fett og blodsocker. Ju mer karbohydrater du äter, desto mer krom behöver du.

Jod: Sköldbroskkörtel styr vår metabolism. Jod påverkerrker Sköldbroskkörtel, och ett underskott av detta mineralet kan resultera i viktökning och minskad energi. Vid brist på jod producerar ikke Sköldbroskkörtel tillräckligt tyroksin till att forbränningen klarar av att jobba med normal hastighet. Tilförsel av jod ökar forbränningen.

Innehåll och användning

Beta 1,3 / 1,6 Glukaner från Jäst och aktiva extrakt av Kronärtskocka, Lakrisrot, Maskros, Mariatistel, Rosenrot och Chisandra.

Dosering:
2 tabletter på morgonen och 2 tabletter på kvällen. Den högsta rekommenderade dosen (4 vardera) bör inte överskridas.
Förpackning:
120 tabletter (1 månads användning) 30DAYS_SVENSK_INGREDIENSER