Det finnes 143 ledd i kroppen som kan gi deg plager.


Leddenes funksjon avhenger helt av at brusken som finnes mellom hvert ledd fungerer som den skal. Den virker blant annet som en støtdemper, og hjelper også til med å gjøre dine bevegelser smidige og myke.

Kollagen er et elastisk protein i bindevevet


Kollagen er den viktigste bestanddelen i leddbrusk, ben og hud. Det er et langstrakt fiberdannende protein og er en viktig del av den ekstracellulære strukturen mellom cellene som støtter kroppens vev. Mangler vi kollagen, blir ledd og knokler dårlige og huden blir slapp og rynkete.

LENA DAVIDSSON (65), VATÖ

Överskott att leva mer!

Lena Davidsson (65), har i många år varit plågad av ökande smärtor och genomgående smärtor i höfter och nedre delen av ryggen. - Jag fruktade att jag var tvungen att leva med detta resten av mitt liv, men som tur är har jag hittat en lösning som gör att jag kan leva livet med glädje!

Lena Davidsson har diagnostiserats med en uttalad artros i båda höfterna och nedre delen av ryggen. - Jag har provat andra tillskott under flera år i hopp om att lindra symptomen, men smärtan blev värre och värre. Slutligen kunde jag knappt röra varken rygg eller ben och även om jag bara skulle höja ena benet över det andra i sängen så var det en pärs. Till slut spelade ingen roll vad jag gjorde stod, låg eller gick smärtan var alltid där.

Så det kan inte fortsätta

Lena var i en desperat situation. - Jag fruktade att det skulle vara så för alltid. Jag har två barnbarn och en till på väg. Jag var tvungen att kunna röra mig, jag ville ha möjlighet att tillbringa tid med dem. Och jag har saknat att kunna ligga intill min man, kunna gå ner till sjön, köra bil, shoppa, plocka svamp. Men eftersom jag knappt kunde lyfta benen så var det mesta av detta är både omöjligt och otänkbart.

Hittade lösningen på webben

Men Lena gav inte upp. - Jag sökte på nätet efter något som kunde lindra min värk och smärta och kom hittade en produkt som kallas ImmiNexin. Den verkade intressant, så jag bestämde mig för att prova den. Jag har nu använt ImmiNexin i 5 månader och resultaten har varit över förväntan. Nu står jag upp med glädje på morgonen och arbetar i de flesta av livets utmaningar och glädjeämnen. Och utan den genomgripande och gnagande smärta jag hade innan.

Huden har också förbättrats

Det viktigaste för Lena har varit att hitta något som kunde lindra giktsmärtan, som ImmiNexin gjort. Att hudproblem också varit blivit märkbart bättre ser hon som ett positivt tillskott. - Min hud har blivit mer lysande och ser verkligen yngre ut, säger en glad Lena. - Det är kanske inte så konstigt när produkten innehåller kollagen som är både bra för lederna och huden.
Bestemor Lena har fått et nytt liv