NutriGuard Woman

kosttillskott för aktiva kvinnor
Välj betalningssätt:

Abonnemanget är utan bindningstid och kan sägas upp senast 10 dagar före nästa leverans. Ordinarie pris är 249 kr. Porto och exp. avgift på 39 kr tillkommer på varje försändelse.

Framtida försändelser skickas var 12:e vecka med 20% rabatt.
Du betalar endast 199 kr per förpackning.
Totalpris för 3 st (12 veckors förbrukning) inkl. porto är 636 kr.

Varför ska man använda NutriGuard Woman?

NutriGuard Woman är ett kosttillskott speciellt utvecklat för kvinnor som är aktiva** oavsett det är inom en idrott, eller om man har ett krävande arbete eller vardag. Nutriguard är för de som bryr sig om sin hälsa, eller är medvetna om näringens betydelse för hälsan och vill komplettera kosten med näringsämnen.

Produkten innehåller vitaminer, mineraler, örter i en kombination med den essentiella fleromättade fettsyran Omega-3 och en kapsel Nattljusolja. Alla ingredienser är noggrant utvalda med tanke på hög kvalitet och dokumenterad effekt - utan kompromisser.

NutriGuard Woman bygger upp ditt immunförsvar och skyddar mot nedbrytning. Ett skydd genom antioxidanter och fettsyror, för rörlighet i muskler och leder samt vitalitet till hjärta och blodkärl. Omega-6 (nattljusolja) har dessutom ofta en positiv effekt på PMS.

NutriGuard Woman är ett komplement till en god kosthållning. Produkten är ett bra sätt att kompensera näringsämnen i perioder av mycket träning, stress eller annan hård belastning på kroppen.

Förpackat i dagspåsar vilket är ett enkelt och praktiskt sätt att säkerställa en kontinuerlig tillförsel till den dagliga maten - även för vardagsmänniskan.

Ett paket NutriGuard Woman innehåller 30 dagspåsar.
** Vitamin C Bidrar till normal energiomsättning.
Ingredienser:
Betakaroten 7,5% (provitamin A) Vitamin B1-hydroklorid (tiamin), Vitamin B2-fofat (riboflavin), Niacin (Vit. B3), Kalcium pantotenat (vit. B5, Vitamin B6-hydroklorid (pyrodoxin), Vitamin B12 0,1%, Askorbinsyra, Vitamin D3, D-alfa-tokoferol, Vitamin K, Folsyra, Biotin, Kalcium som aminosyrechelat, Krom (Chrome Mate), I-Selenmetionin, Papain, Spirulina, Rosmarin extrakt, Aloe Vera, Lecitin, Floraglo Lutein 10%, Vegetabiliskt gelatin och vatten.

1 kapsel Omega-3 innehåller:
500 mg naturlig fiskolja varav ca. 175 mg Omega-3 fettsyror.
Ingredienser: Fiskolja i naturlig form med min 35% Omega-3 fettsyror, D-alfa-tekoferol som antioxidant (naturlig vitamin E), Gelatin, Glycerol och Vatten.

1 kapsel Nattljusolja innehåller:
500 mg: kallpressad nattljusolja varav ca. 50 mg. Gammalinolensyra GLA.
Ingredienser: Nattljusolja (Oleum Oenothera Biennis) D-alfa-tokoferol (som Antioxidant) Gelatin, Glycerol coh Vatten.