ACAI

- en naturlig antioxidant med vitamin-D!
Välj betalningssätt:

Abonnemanget är utan bindningstid och kan sägas upp senast 10 dagar före nästa leverans. Ordinarie pris är 249 kr. Porto och exp. avgift på 39 kr tillkommer på varje försändelse.

Framtida försändelser skickas var 12:e vecka med 20% rabatt.
Du betalar endast 199 kr per förpackning.
Totalpris för 3 st (12 veckors förbrukning) inkl. porto är 636 kr.

Alexander Schauss

Antioxidant bomb

Acai har länge varit populärt i USA, men nu är också Acai full fart i Europa. I boken " Bomben Antioxidant Acai " författare, lärare och forskare Alexander Schauss dig allt du behöver veta om de hälsofördelar som du kan uppnå genom att använda samma bär som indianerna i Amazonas har använts i årtusenden. Boken är professionellt över av fagredaktør in Food & Health, Day vilja Poleszynski.

Hållbar för miljön och för jordbrukare

Tusentals bönder i Amazonas regnskog har nu hittat en ny försörjning. De växer och leverera Acaifrukt produktionen av kapslar som säljs i hela västvärlden. Acaifrukten växer endast i ett begränsat geografiskt område, så det finns inte kopiprodukter. Kvalitetskontrollen är sträng, både vad gäller reglerna för odling, och som kan köpa. Genom att köpa Acai hjälpa dig ... därför att bevara regnskogen, och att jordbrukarna kan leva ett anständigt liv och driva hållbar fruktodlingar.

Acai

Acai bäret eller acai berry är en kraftfull antioxidant som växer djupt inne i regnskogarna i Sydamerika, Acaibäret eller Acaiberry betecknas ofta som superfood och superfruit. Acai bäret är 30 gånger så kraftfull som druvor och ungefär 10 gånger så kraftfull som blåbär. (den Svenska superfrukten) Acai Complex blir tillverkad av bäret av den vilda palmen Acaizeiro och innehåller även en samverkan mellan kostfiber och fytosteroler som främjer hjärt-kärlsystemet och matsmältning. Detta har bidragit till att göra Acai känd i Sverige också för sin vikt-reglerande egenskaper. Det är även tillsatt D-vitamin för att göra Acai-complex ännu mer complex.

Acaibären är frystorkat direkt efter skörden - detta bevarar den högsta halten av antioxidanter. Förutom en hög halt av antioxidanter, innehåller Acai Complex en rad viktiga vitaminer och mineraler, fibrer mat och viktiga fettsyror omega-3, 6 och 9 Acai Complex är ett naturligt kosttillskott utan konstgjorda tillsatser. Fruktköttet i Acai bär innehåller en mäktig och mycket speciella blandning av antioxidanter som motverkar för tidigt åldrande 10 till 30 gånger effektivare än blåbär och röttvin som också hjälper mot för tidigt åldrande. Dessutom, innehåller det bäret en närmast perfekt kombination av aminosyror tillsammans med viktiga spårämnen. Detta är viktigt för funktionen som får musklerna spännas och att slappna av, och cellens förmåga att förnya sig. Alla viktiga delar av din dagliga kost.

Innehåll per daglig dos:

  • 600 mg Acai (Euterpe oleracea BACC)
  • 10ug * Vitamin D-3
  • 11 mg Antocyaner
  • 45 mg Omega-6 fettsyror
  • 150 mg Omega-9 fettsyror

Dosering:
2 kapslar dagligen i samband med måltid
Den rekommenderade dagliga dosen ska inte overstrides.

Förpackning:
60 kapslar

ACAI_INGREDIENSER